Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 5°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
5°C
Hafif Yağmurlu
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 8°C
Paz 8°C

8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL VAPUR SEFERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları AŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel vapur seferi düzenliyor. Pazar günü yapılacak ücretsiz sefer, yaklaşık 3 saat sürecek.

8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL VAPUR SEFERİ
5 Mart 2020 12:47
1.756
A+
A-

8 Mart Kadınlar Günü vapuru, ilk yolcularını saat 15.00’de Kadıköy İskelesi’nden alacak. Vapur saat 15.30’da Karaköy, 15.50’de Beşiktaş, 16.00’da Üsküdar, 16.10’da da Beylerbeyi’ne uğradıktan sonra Boğaz’a açılacak.
Yaklaşık bir saatlik Boğaz turunun ardından, saat 17.20’de Beylerbeyi, 17.30’da Üsküdar, 17.40’da Beşiktaş iskelelerine yanaşacak olan vapur, seferini saat 18.00’de Karaköy İskelesi’nde tamamlayacak.
Kadınlar hayatın her alanında var oldukça dünyanın ve ülkemizin daha güzel olacağına dikkat çeken Şehir Hatları AŞ. Genel Müdürü Sinem Dedetaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Dedetaş, “İşyerinde, tarlada, evinde, sokakta eşitlik, özgürlük, adalet için emek veren ve mücadele eden tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadınlarımız hayatın her alanında özgürleşip, var oldukça hiç kuşkusuz dünya ve ülkemiz daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanır olacaktır” dedi.

KOŞUCULAR İÇİN ÜCRETSİZ BEŞİKTAŞ-KADIKÖY SEFERİ

Şehir Hatları AŞ, 8 Mart Pazar günü, Kadıköy’deki ‘İstanbul’u Koşuyorum Kadınlar Günü Etabı’na katılan sporcular için de Beşiktaş’tan özel vapur seferi yapacak. Ücretsiz vapur, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi’nden saat 07.45’de kalkacak ve Kadıköy’e gidecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.